POLITICA PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

www.reparatiitermopane-pvc.ro este denumirea comercială a S.C TERMO PROMPTSERVICE SRL. persoană juridică de naționalitate română, având sediul în Str. Horia nr. 43, Branesti Ilfov CUI 37895312, Nr. inregistrare J23/3507/2017 denumita in continuare ‘compania’.

Navigarea pe site-ul www.reparatiitermopane-pvc.ro reprezintă acceptul dvs. privind politica de prelucrare a datelor cu caracter personal din partea companiei noastre.

I. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Compania are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

II. Scopul colectarii datelor este:

  • informarea potentialilor clienti privind bunurile sau serviciile pe care Compania le vinde.
  • incheierea contractelor de colaborare si/sau emiterea facturilor fiscal

III. Prin completarea datelor din formularul de contact, vizitatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Companiei, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

IV. Prin citirea acestei politici ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

V. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa Companiei va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

VI. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa Companiei va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, sau chiar de stergere a lor in totalitate sau partial, astfel:

  • Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
  • Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

VII. Informatiile vizitatorului, cu caracter personal, pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Zone de Reparatii Termopane

Firma noastra oferta de peste 15 ani servicii complete de reparatii termopane si plase de tantari. Fie ca iti doresti sa reconditionezi termopanele existente, sa le repari, sa le schimbi sticla sau anumite elemente, poti apela la noi cu incredere!

Reparatii Termopane PVC acopera toate sectoarele din Bucuresti. Zonele din Bucuresti unde oferim servicii rapide de reparatii termopane si montaj plase tantari sunt urmatoarele:

 

Reparatii Termopane Bucuresti

13 Septembrie Cotroceni Floreasca Pantelimon
Aviatorilor Crângaşi Gara de Nord Pipera
Aviaţiei Dămăroaia Ghencea Primăverii
Balta Albă Dealul Spirii Giuleşti Romană
Băneasa Domenii Griviţa Rahova
Berceni Dorobanţi Iancului Ştefan cel Mare
Bucureştii Noi Dristor Militari Tei
Centru Civic Drumul Taberei Moşilor Tineretului
Centrul istoric Dudeşti Muncii Vitan
Colentina Ferentari Obor Văcăreşti