Preturi piese si componente

Butuc usa termopan

Un element important al securitatii si sigurantei locuintei dumneavoastra il reprezinta tipul de butuc usa termopan, de aceea este important sa alegeti unul de o calitate superioara, tinand cont ca este si o componenta destul de vulnerabila a usii, deoarece, cele mai multe efractii se produc prin fortarea lui. Optati pentru unul care sa va asigure protectia pe care o doriti, iar, daca il aveti deja, insa observati diferite probleme la el, este indicat sa apelati la profesionisti in domeniu, pentru ca ei sa diagnosticheze cu exactitate care este defectul. Echipa noastra furnizeaza astfel de servicii de inalta calitate, si, daca este necesara inlocuirea lui, noi va oferim cele mai calitative produse pentru usile de termopan.

Butuc usa termopan, un element importat al incuietorii


Desi poate parea la prima impresie o treaba destul de simpla, recomandabil este sa ne contactati in momentul in care doriti inlocuirea lui, deoarece o reparatie a incuietorii necesita o buna cunoastere a acestei meserii, instrumente potrivite si performante si piese de inlocuit, de calitate. Noi suntem in masura sa va oferim toate acestea, cu promptitudine si precizie.

Denumit si cilindru, un butuc usa termopan este o piesa care se prinde in sistemul de inchidere al usii printr-un surub, dar, pentru a-l scoate in vederea reparatiei sau inlocuirii, este nevoie de demontarea intregului sistem, a aparatorii si a manerelor. Acest lucru se poate face cu ajutorul surubelnitelor sau al unei bormasini, in functie de fiecare caz in parte.

Inlocuirea unui butuc usa termopan


Etapele acestei operatii trebuie realizate cu multa grija si atentie, pentru a nu se pierde sau deteriora alte elemente ale incuietorii, de aceea va recomandam sa nu incercati pe cont propriu, mai ales daca nu aveti suficienta experienta in astfel de cazuri.

Nu rare sunt situatiile in care pur si simplu v-ati pierdut cheile de la intrare, motiv pentru care sunteti nevoiti sa desfaceti sistemul de inchidere in lipsa lor. Noi va stam la dispozitie pentru rezolvarea problemei, iar pentru acest lucru trebuie doar sa ne contactati. Aveti nevoie de un profesionist, mai ales daca butucul este blocat.

Alegeti un butuc usa termopan de calitate


Cu atentie si experienta in acest gen de probleme, butucul poate fi scos, demontat si inlocuit in cateva zeci de minute, cu ajutorul instrumentelor necesare si urmand cativa pasi in ordinea lor corecta. Important este sa nu cumparati la intamplare un butuc usa termopan pentru a-l inlocui pe cel vechi, deoarece aceste piese nu sunt identice si se deosebesc intre ele prin lungime, chiar daca, din punctul de vedere al formei, sunt identice. Personalul nostru calificat va sti cu exactitate ce sa va recomande, iar piesa de care aveti nevoie o veti gasi la noi, astfel incat reparatia sau inlocuirea butucului sa fie o operatie care se poate executa rapid, fara complicatii, cu precizie si la un inalt standard de calitate.

Aveti grija de siguranta casei dumneavoastra si chemati-ne din primul moment in care observati primele probleme la sistemul de inchidere a usii. Va vom raspunde cu promptitudine si profesionalism.

Butuc usa termopan

Pret: 80.00 / buc

Acest produs este disponibil pentru comanda!
 

Zone de Reparatii Termopane

Firma noastra oferta de peste 15 ani servicii complete de reparatii termopane si plase de tantari. Fie ca iti doresti sa reconditionezi termopanele existente, sa le repari, sa le schimbi sticla sau anumite elemente, poti apela la noi cu incredere!

Reparatii Termopane PVC acopera toate sectoarele din Bucuresti. Zonele din Bucuresti unde oferim servicii rapide de reparatii termopane si montaj plase tantari sunt urmatoarele:

 

Reparatii Termopane Bucuresti

13 Septembrie Cotroceni Floreasca Pantelimon
Aviatorilor Crângaşi Gara de Nord Pipera
Aviaţiei Dămăroaia Ghencea Primăverii
Balta Albă Dealul Spirii Giuleşti Romană
Băneasa Domenii Griviţa Rahova
Berceni Dorobanţi Iancului Ştefan cel Mare
Bucureştii Noi Dristor Militari Tei
Centru Civic Drumul Taberei Moşilor Tineretului
Centrul istoric Dudeşti Muncii Vitan
Colentina Ferentari Obor Văcăreşti