Introdu inaltimea si latimea plasei in milimetri. (Exemplu: 1200 mm x 500 mm)

1 metru = 100 centrimetri = 1000 milimetri

Inaltime: Latime:
Cadru aluminiu de culoare alba sau maro
Cadru aluminiu imitatie lemn
Gri antracid RAL7000


Pretul va fi afisat sub aceasta linie.

Promotie: luna aceasta montaj si transport gratuit!

Comanda minima este de 150 de Lei.

   Calcul pret plase insecte
calculator pret plase insecte

Cu ajutorul programului de calcul, de acum iti poti calcula pretul plaselor de insecte / tantari (nu e nici-o diferenta) pentru a-ti face din timp o idee de cost si pentru a iti pregati bugetul din timp. Folosirea calculatorului informativa iar pretul afisat este pretul real pentru modelul de plasa de insecte selectat, fara alte costuri ascunse. Pretul difera in functie de rama selectata si tipul de deschidere (balama, rulou, glisanta).

Cum se masoara o plasa de insecte

Spatiul in ramas gol din fereastra ta, care trebuie acoperit de plasa se masoara cu o ruleta atat pe inaltime cat si pe latime. Dimensiunea obtinuta, de obicei in centrimetri, se transforma in milimetri (1 cm = 10 mm, deci inmultim dimensiunea din cm cu 10) dupa care se introduce in formularul de calculare de mai sus. Nu e nevoie sa furnizezi dimensiuni 100% exacte pentru aflarea pretului, masuratorile vor fi facute de catre tehnicienii nostrii care vor stabili cu exactitate marimea plasei de insecte pentru fereastra ta.

 

Zone de Reparatii Termopane

Firma noastra oferta de peste 15 ani servicii complete de reparatii termopane si plase de tantari. Fie ca iti doresti sa reconditionezi termopanele existente, sa le repari, sa le schimbi sticla sau anumite elemente, poti apela la noi cu incredere!

Reparatii Termopane PVC acopera toate sectoarele din Bucuresti. Zonele din Bucuresti unde oferim servicii rapide de reparatii termopane si montaj plase tantari sunt urmatoarele:

 

Reparatii Termopane Bucuresti

13 Septembrie Cotroceni Floreasca Pantelimon
Aviatorilor Crângaşi Gara de Nord Pipera
Aviaţiei Dămăroaia Ghencea Primăverii
Balta Albă Dealul Spirii Giuleşti Romană
Băneasa Domenii Griviţa Rahova
Berceni Dorobanţi Iancului Ştefan cel Mare
Bucureştii Noi Dristor Militari Tei
Centru Civic Drumul Taberei Moşilor Tineretului
Centrul istoric Dudeşti Muncii Vitan
Colentina Ferentari Obor Văcăreşti