Preturi piese si componente

Garnitura termopan Rehau ieftina

Compatibila cu marea majoritate a profilelor din PVC, aceasta garnitura termopan Rehau ieftina este una dintre cele mai populare, nu doar pentru pretul ei mic, dar si pentru performantele de care a dat dovada de-a lungul timpului.

Este un produs destinat celor care doresc sa-si inlocuiasca vechea garnitura care s-a uzat in timp, pentru a beneficia din nou, in mod complet, de acele avantaje pe care le aduce unei locuinte tamplaria de tip termopan.

Firma noastra va pune la dispozitie atat produsul in sine, recunoscut pentru calitatea lui, cat si serviciile de montaj si inlocuire, la cel mai inalt standard de executie.

Din ce este facuta garnitura termopan Rehau ieftina


Garnitura este fabricata dintr-un cauciuc sintetic, fiind denumita si garnitura EPDM, initialele de la materia din care este alcatuita, adica etilen-propilen-dien-monomer. Pana acum, nici un alt tip nu a reusit sa egaleze proprietatile deosebite pe care le are aceasta, din acest motiv fiind utilizata pe scara foarte mare la etanseizarea tamplariei de termopan. Are o rezistenta excelenta, in ceea ce priveste longevitatea, dar este si foarte stabila chimic, prin urmare rezistenta la diferiti factori naturali, cum ar fi razele ultraviolete. Tensiunile mecanice sunt foarte bine preluate, avand o elongatie de 300 la suta, capabila sa reziste la temperaturi inalte sau foarte scazute. Cu toate aceste calitati, garnitura termopan Rehau ieftina se degradeaza de-a lungul timpului, din cauza uzurii si a factorilor care actioneaza asupra ei, de aceea, la un moment dat va trebui schimbata.

Cum se inlocuieste o garnitura termopan Rehau ieftina


La noi veti gasi acest tip de garnitura la un pret foarte scazut, insa de o inalta calitate. Atunci cand aveti nevoie sa inlocuiti vechea dumneavoastra garnitura de la usile si ferestrele de termopan, nu trebuie decat sa ne contactati si noi vom prelua comanda. Echipa noastra de profesionisti se va deplasa la domiciliul clientului, unde va efectua lucrarile de inlocuire, cu promptitudine si la cele mai inalte standarde de calitate. Executam acest gen de lucrari de multi ani, iar clientii nostri s-au aratat foarte multumiti de lucrarile prestate de noi, de aceea ne aflam intr-o pozitie de top printre firmele de profil, pozitie pe care vrem sa ne-o mentinem si pe viitor.

Cand trebuie inlocuita o garnitura termopan Rehau ieftina


Nu lasati ca imbatranirea garniturii sa va reduca din confortul cu care v-ati obisnuit in locuinta dumneavoastra si contactati-ne la primele semne de uzura a ei. Ele se vor manifesta atat atunci cand efectuati curatarea ferestrelor, moment in care veti vedea urme pe carpa de sters, cand garnitura termopan Rehau ieftina va incepe sa se macine. Puteti fi siguri ca aveti nevoie de serviciile noastre in momentul in care are loc un transfer de aer din interior in exterior sau invers, prin ferestrele inchise, sau cand picaturile de ploaie patrund in tocul geamului. De asemenea, daca zgomotul de afara nu mai este stopat de catre geam, prin urmare izolatia fonica a scazut, trebuie sa stiti ca a venit momentul sa inlocuiti vechea garnitura, apeland la serviciile noastre profesioniste.

Garnitura termopan Rehau ieftina

Pret: 3.00 / ml

Acest produs este disponibil pentru comanda!

Zone de Reparatii Termopane

Firma noastra oferta de peste 15 ani servicii complete de reparatii termopane si plase de tantari. Fie ca iti doresti sa reconditionezi termopanele existente, sa le repari, sa le schimbi sticla sau anumite elemente, poti apela la noi cu incredere!

Reparatii Termopane PVC acopera toate sectoarele din Bucuresti. Zonele din Bucuresti unde oferim servicii rapide de reparatii termopane si montaj plase tantari sunt urmatoarele:

 

Reparatii Termopane Bucuresti

13 Septembrie Cotroceni Floreasca Pantelimon
Aviatorilor Crângaşi Gara de Nord Pipera
Aviaţiei Dămăroaia Ghencea Primăverii
Balta Albă Dealul Spirii Giuleşti Romană
Băneasa Domenii Griviţa Rahova
Berceni Dorobanţi Iancului Ştefan cel Mare
Bucureştii Noi Dristor Militari Tei
Centru Civic Drumul Taberei Moşilor Tineretului
Centrul istoric Dudeşti Muncii Vitan
Colentina Ferentari Obor Văcăreşti