Preturi piese si componente

Gauri scurgere termopan

Poate ca nu toata lumea stie ca tamplaria de termopan are nevoie de un sistem de drenaj, adica de niste gauri special facute pentru ca apa care ar putea uneori patrunde prin garnitura, sa fie eliminata. Un alt motiv pentru care este necesara existenta acestor orificii, este si cel de ventilare, deoarece, atunci cand geamul este expus la temperaturi ridicate, aerul se dilata si se creeaza o anumita presiune. Infundarea acestor gauri scurgere termopan poate duce la aparitia picaturilor de apa, uneori ele fiind acoperite din neatentie, de lucrarile de finisare care au loc intr-o locuinta. Astfel de probleme apar si acolo unde proprietarii au incercat sa-si curete singuri aceste gauri sau au improvizat un gen de instalatie.

Infundarea gaurilor scurgere termopan


In cazul in care gaurile sunt infundate, apa provenita din ploi nu se mai scurge, ci se acumuleaza. Acest lucru se poate intampla si atunci cand, in exteriorul tamplariei, aceste orificii dispuse peste nivelul pervazului, nu mai au acele capace cu care sunt protejate, din cauza unei furtuni sau a unui vant puternic. Apa poate patrunde prin ele, mai ales daca ploaia bate direct in geam. Nu trebuie sa va pierdeti increderea, deoarece situatia este remediabila. Contactati-ne, iar noi vom rezolva problema cu aceste gauri scurgere termopan intr-un mod profesionalist, asa cum o facem de 15 ani incoace, inca de la infiintarea firmei noastre.

Solutii pentru repararea gaurilor scurgere termopan

Desigur, problemele cu apa provenita de la ploaie pot avea si alte cauze, cum ar fi un mod defectuos de inchidere a geamurilor sau deteriorarea garniturilor. In acest caz, trebuie verificata etanseitatea lor, prin diferite metode, insa, pentru a avea o siguranta in diagnosticarea cu exactitate a problemei, apelati la echipa noastra care este specializata in detectarea cauzelor acestor neajunsuri si in gasirea solutiilor perfecte pentru a le remedia. Vor inlocui garniturile degradate sau vor face operatia de reglaj termopane, in functie de fiecare caz in parte. Trebuie tinut cont ca neajunsul poate fi cauzat si de o instalare incorecta a ferestrelor, de aceea este necesara o revizie anuala a acestui gen de tamplarie, serviciu pe care firma noastra il furnizeaza, de asemenea, clientilor sai.

Reparatii gauri scurgere termopan

Fie ca e vorba de o garnitura deteriorata care trebuie inlocuita, de defectiuni la sistemul de feronerie sau la diferitele mecanisme care intra in componenta usilor si ferestrelor dumneavoastra, precum si de infundarea acestor gauri scurgere termopan, apelati la noi pentru a intra din nou in posesia confortului initial pe care vi l-a oferit acest tip de tamplarie. Ne puteti contacta telefonic sau prin email, iar noi va garantam ca vom trata fiecare caz in parte cu cea mai mare atentie si responsabilitate. Va vom livra cele mai bune servicii de reparatii termopane, indiferent de natura problemelor ivite, iar piesele de schimb de care aveti nevoie le puteti achizitiona tot de la noi, la preturi atractive si de o calitate superioara. Sunteti astfel scutiti de a cutreiera magazinele de profil pentru a gasi produsul potrivit.

Gauri scurgere termopan

Pret: 20.00 / set

Acest produs este disponibil pentru comanda!

Zone de Reparatii Termopane

Firma noastra oferta de peste 15 ani servicii complete de reparatii termopane si plase de tantari. Fie ca iti doresti sa reconditionezi termopanele existente, sa le repari, sa le schimbi sticla sau anumite elemente, poti apela la noi cu incredere!

Reparatii Termopane PVC acopera toate sectoarele din Bucuresti. Zonele din Bucuresti unde oferim servicii rapide de reparatii termopane si montaj plase tantari sunt urmatoarele:

 

Reparatii Termopane Bucuresti

13 Septembrie Cotroceni Floreasca Pantelimon
Aviatorilor Crângaşi Gara de Nord Pipera
Aviaţiei Dămăroaia Ghencea Primăverii
Balta Albă Dealul Spirii Giuleşti Romană
Băneasa Domenii Griviţa Rahova
Berceni Dorobanţi Iancului Ştefan cel Mare
Bucureştii Noi Dristor Militari Tei
Centru Civic Drumul Taberei Moşilor Tineretului
Centrul istoric Dudeşti Muncii Vitan
Colentina Ferentari Obor Văcăreşti